top of page
IMG_4540.jpg

Steun ons!

Wil jij als particulier of bedrijf donateur worden van BOOST? Je kunt ons op verschillende manieren steunen! Zo kun je bijvoorbeeld producten of diensten sponsoren, een financiële gift geven of BOOST structureel helpen door Vriend van BOOST te worden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden of doneer direct door op de doneerknop hieronder te klikken.

Hoe kun je ons steunen?

cash-payment-bill.png

Financiële gift

Wil je Vriend van BOOST worden en ons maandelijks steunen met een geldbijdrage? Of wil je eenmalig steunen met een financiële gift? Klik hier om te doneren.

Sponsor een product

Wil je als bedrijf onze koffie, lunch ingrediënten, printartikelen, meubilair of een ander product sponsoren? Heel graag! Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar renee@boostamsterdam.nl.

cleaning-man.png

Sponsor een dienst

Naast producten kun je ook gesponsorde diensten aanbieden zoals de schoonmaak van ons pand, juridisch advies, drukwerk of klussen. Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar renee@boostamsterdam.nl.

Word Vriend van BOOST

Een bijzondere manier om BOOST te steunen is door Vriend te worden. Als dank voor je donatie ben je welkom om aan te schuiven bij onze gratis lunch, word je uitgenodigd voor speciale evenementen en ontvang je onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van het programma van BOOST. Je wordt al een vriend van BOOST voor 10 euro per maand!

  • Vanaf 10 euro per maand maak je het mogelijk dat een deelnemer gratis kan sporten bij BOOST.

  • Met 15 euro per maand kan een deelnemer 3 x per week gratis mee lunchen bij BOOST.

  • Door 25 euro per maand bij te dragen, support je dat een deelnemer taallessen kan volgen bij BOOST.

DSC00556_edited.png

Blij met jouw steun!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat BOOST nieuwkomers in de stad kan blijven ontvangen en kan helpen om een goed start te maken!

Vragen of meer ideeën over hoe je BOOST wilt helpen?


Neem contact met ons op!

Mail renee@boostamsterdam.nl

ANBI

BOOST Amsterdam heeft een ANBI status. Deze status garandeert dat de Belastingdienst onze organisatie erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit biedt sponsoren, donateurs en onze organisatie belastingvoordelen. Zo is jouw gift aftrekbaar van de belasting (zie Doneren met belastingvoordeel of Geven als bedrijf. Door de ANBI-status hoeven wij ook geen erfbelasting of schenkbelasting over erfenissen en schenkingen te betalen. 

bottom of page