top of page

Evenementen

Naast ons vaste programma organiseren we regelmatig evenementen. We nodigen experts, deelnemers, vrijwilligers en andere organisaties uit en gaan met elkaar in gesprek over relevante thema’s voor nieuwkomers. Soms is er een voorstelling, een discussie of een dansfeest. Scrol naar beneden om te zien welke evenementen eraan komen. Wil je zelf een evenement organiseren en zoek je een ruimte? Laat het ons weten.

 • Infocafé over stress
  Infocafé over stress
  wo 28 feb
  Amsterdam
  28 feb 2024 15:00 – 16:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  Ervaar jij stress? Maak je je veel zorgen? We gaan met Dokters van de Wereld in gesprek over stress en wat je eraan kan doen. Kom langs!
 • NLdoet bij BOOST
  NLdoet bij BOOST
  vr 15 mrt
  Amsterdam
  15 mrt 2024 09:00 – 18:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  We doen weer mee aan NLdoet, zoals vorig jaar krijgt het BOOST-pand een opknapbeurt. Ben je vrijwilliger of deelnemer bij BOOST en wil je helpen? Meld je hier aan dat je aanwezig kunt zijn!
 • Toekomstmarkt
  Toekomstmarkt
  Meerdere datums
  ma 06 mei
  Amsterdam
  06 mei 2024 15:00 – 16:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  De toekomstmarkt heeft een aanbod aan stages, werk, vrijwilligerswerk of educatie voor nieuwkomers. Elke keer zijn er nieuwe organisaties, dus kom langs! Meedoen als organisatie? Mail linde@boostamsterdam.nl met een voorstel.
Verhuur
Verkiezings event bij BOOST.JPG

Zoek je een ruimte voor je evenement?

BOOST is gehuisvest in een bijzonder en ruim pand. We stellen het graag beschikbaar aan organisaties die soortgelijke missies hebben als de onze. Dus werk je ook aan een inclusieve stad en ben je op zoek naar een ruimte voor je vergadering, of voor je evenement? Laat het ons weten.

bottom of page