top of page

Evenementen

Naast ons vaste programma organiseren we regelmatig evenementen. We nodigen experts, deelnemers, vrijwilligers en andere organisaties uit en gaan met elkaar in gesprek over relevante thema’s voor nieuwkomers. Soms is er een voorstelling, een discussie of een dansfeest. Scrol naar beneden om te zien welke evenementen eraan komen. Wil je zelf een evenement organiseren en zoek je een ruimte? Laat het ons weten.

 • BOOST 7 jaar: Activiteiten en Workshops
  BOOST 7 jaar: Activiteiten en Workshops
  do 12 okt
  Amsterdam
  12 okt 15:00 – 17:30
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  Op 12 oktober vieren we dat BOOST alweer 7 jaar bestaat. Meld je via deze event-pagina aan voor de activiteiten en workshops die georganiseerd worden vanaf 15:00 uur. Lees verder op deze pagina over het evenement.
 • BOOST 7 jaar feest
  BOOST 7 jaar feest
  do 12 okt
  Amsterdam
  12 okt 17:30 – 13 okt 21:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  Op 12 oktober vieren we dat BOOST alweer 7 jaar bestaat. Meld je via deze event-pagina aan voor het feest vana 17:30 uur met muziek, eten en dans! Lees verder op deze pagina over het evenement.
Verhuur
Verkiezings event bij BOOST.JPG

Zoek je een ruimte voor je evenement?

BOOST is gehuisvest in een bijzonder en ruim pand. We stellen het graag beschikbaar aan organisaties die soortgelijke missies hebben als de onze. Dus werk je ook aan een inclusieve stad en ben je op zoek naar een ruimte voor je vergadering, of voor je evenement? Laat het ons weten.

bottom of page