top of page

Evenementen

Naast ons vaste programma organiseren we regelmatig evenementen. We nodigen experts, deelnemers, vrijwilligers en andere organisaties uit en gaan met elkaar in gesprek over relevante thema’s voor nieuwkomers. Soms is er een voorstelling, een discussie of een dansfeest. Scrol naar beneden om te zien welke evenementen eraan komen. Wil je zelf een evenement organiseren en zoek je een ruimte? Laat het ons weten.

 • BACKtoBOOST
  BACKtoBOOST
  do 05 sep
  Amsterdam
  05 sep 2024, 15:00 – 22:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  Save the date! Een evenement met workshops, dialoog, activiteiten, heerlijk eten en feest. Programma volgt tzt. Wees welkom!
 • Toekomstmarkt
  Toekomstmarkt
  Meerdere datums
  ma 09 sep
  Amsterdam
  09 sep 2024, 15:00 – 16:00
  Amsterdam, Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam, Nederland
  De toekomstmarkt heeft een aanbod aan stages, werk, vrijwilligerswerk of educatie voor nieuwkomers. Elke keer zijn er nieuwe organisaties, dus kom langs! Meedoen als organisatie? Mail linde@boostamsterdam.nl met een voorstel.
Verhuur
Verkiezings event bij BOOST.JPG

Zoek je een ruimte voor je evenement?

BOOST is gehuisvest in een bijzonder en ruim pand. We stellen het graag beschikbaar aan organisaties die soortgelijke missies hebben als de onze. Dus werk je ook aan een inclusieve stad en ben je op zoek naar een ruimte voor je vergadering, of voor je evenement? Laat het ons weten.

bottom of page