top of page
de les-crop.jpg

Ons programma 

Van maandag tot en met vrijdag organiseren we allerlei activiteiten. Van taalles tot infocafés en sportles. Ons programma bestaat uit drie onderdelen: ontmoeting, taal en ontwikkeling. Scrol naar beneden om meer te lezen. Of ga direct naar het rooster om te kijken wanneer de activiteiten plaatsvinden. 

Ontmoeting


BOOST wordt dagelijks door ruim honderd mensen bezocht. Voor activiteiten, zelfstudie, of gewoon voor een kopje koffie en een praatje. Tussen al die mensen ontstaan tal van mooie, informele ontmoetingen. In de wandelgangen, tijdens het sporten, bij de koffiebar of bij de dagelijkse lunch.

 

> Lees meer over 'ontmoeting'

Taal


Veel deelnemers komen voor het eerst bij ons binnen om mee te doen aan ons taalprogramma. Taal is een belangrijk onderdeel om je thuis te voelen en goed mee te kunnen doen in Nederland. Daarom hebben we dagelijks Nederlandse les, taalcafé, taalcoaching en taaltheater.

> Lees meer over ons taalprogramma

Ontwikkeling


Naast taal, organiseren we tal van andere activiteiten: van computerles en fietsles tot boksen en naaicursus. De activiteiten veranderen regelmatig: we organiseren waar vraag naar is. En er is altijd ruimte om zelf iets nieuws te beginnen.
 

> Lees meer over 'ontwikkeling'

bottom of page