top of page

Ontmoeting

BOOST wordt dagelijks door vele mensen bezocht. Voor activiteiten, zelfstudie, of gewoon voor een gratis kopje koffie en een praatje. Tussen al die mensen ontstaan tal van mooie, informele ontmoetingen.

Keuken en koffiebar

In onze keuken staat dagelijks een kookploeg klaar om een gezonde en lekkere lunch te maken voor alle BOOST’ers. Daarnaast is er een koffiebar waar je gezellig kunt ontspannen.


Als je wilt, mag je meewerken in onze keuken: als kok, in de schoonmaak, achter de bar – er is altijd behoefte aan extra hulp. 

WhatsApp Image 2021-07-14 at 14.25.21 (1).jpeg

Zelfstudie

In onze bieb is alle ruimte om de hele dag door voor jezelf te werken. Er staan computers, boeken en we hebben laptops waar je gebruik van mag maken.

Evenementen

Met regelmaat organiseren we ontmoetingen; met andere organisaties, met de buurt, met een theatergroep of muziekgezelschap, of gewoon gezellig met elkaar.

 

Hoe zeer we ook inzetten op taal als middel om met elkaar verbonden te raken; er gaat natuurlijk niets boven samen eten en voetjes van de vloer. Bekijk hier welke evenementen eraan komen.

IMG_0624.jpg

(Kick)boksen

Onze buren bij de Boksschool Bijlmerbajes staan ook klaar voor BOOST met hun Bokslessen op woensdag! Soms komen ze langs, maar vaak zijn ze op het marineterrein. Check het rooster van de week voor meer info.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voetbal

Elke woensdagavond voetballen we in onze gymzaal. Een lekker potje voetballen is de ultieme manier om stoom af te blazen en je zorgen te vergeten. 

Heb je geen eigen sportkleding en sportschoenen maar wil je wel graag meedoen? Geen probleem. Wij hebben voldoende spullen liggen.

IMG_9179.JPG

Wil je het rooster zien?

bottom of page