top of page
Zoeken

We zoeken taaldocenten

Bijgewerkt op: 14 apr. 2022De Nederlandse taallessen vormen een heel belangrijk deel van het programma bij BOOST. Veel bezoekers van BOOST zijn ontzettend gemotiveerd bezig met het leren van de Nederlandse taal. Ieder op zijn of haar eigen tempo en niveau.


De een wacht in het AZC op uitslag over zijn verblijfstatus en kan nog niet naar een officiële taalschool. De ander moet nog extra bijspijkeren voor het naderende inburgeringsexamen.


Voor de een is het gevoel bij een groep te horen, waar er op vaste momenten op je gerekend wordt, en te werken aan huiswerkopdrachten een manier om structuur in het dagelijks leven te krijgen. De ander werkt hard door aan het hoge taalniveau wat gevraagd wordt voor toelating tot de universiteit.


Als Nederlands docent geef je een dagdeel per week les aan een groep gemotiveerde mensen met een vluchtachtergrond. Er zijn verschillende lesgroepen, van alfabetiseringsniveau tot en met B2. Het gebouw van BOOST is helemaal coronaproof ingericht zodat alle lessen door kunnen gaan in het pand. Daarnaast zijn er ook opties om online les te geven, mocht daar je voorkeur naar uit gaan.


Zie jij het wel zitten om je in te zetten voor het taalonderwijs bij BOOST? Stuur een bericht aan info@boostamsterdam.nl voor meer informatie en een kennismaking.


Kijk voor de vacature voor Nederlands docent bij BOOST op de Vrijwilligerscentrale Amsterdam.

Comentários


bottom of page